Най-вероятно новото правителство ще бъде съставено с третия мандат, а дали то ще бъде

...
Най-вероятно новото правителство ще бъде съставено с третия мандат, а дали то ще бъде
Коментари Харесай

Пламен Киров: В нашия парламент е трудно да се подкрепи кабинет на малцинството

Най-вероятно новото правителство ще бъде съставено с третия мандат, а дали то ще бъде устойчиво зависи от дилемите, които са му сложени. Това заяви в Euronews Bulgaria някогашният парламентарен съдия Пламен Киров.  В нашето Народно заседание е мъчно да бъде подкрепено държавно управление на малцинството, смята Киров. И предлага да не се предоверяваме на машинното гласоподаване. 

„ Най-големият минус е неналичието на доверие – освен в обществото, само че и в някои политически партии “, показва конституционалистът. „ Ще бъде доста забавно ЦИК да даде това томче, което издава след всеки избор, с цел да се види по какъв начин се движи изборната интензивност по секции и по изборни региони. И ще има доста забавен разбор “, предвижда той.

 
Ще се види по какъв начин общата изборна интензивност стремглаво пада във всички изборни региони. И в един регион да вземем за пример, 23-и София, внезапно се подвига ужасно доста. Ще се види по какъв начин внезапно се оказва, че българите обичат да гласоподават по мрачно. Избирателната интензивност се подвига в часовете сред 5.30-6, до 8 ч. (вечерта – бел. ред.) бележи растеж.
„ ЦИК досега не даде пояснение по какъв начин на екраните на едни машини се появи надписа „ Дневникът е сменен “. Какъв е този надпис, за какво се появи на екраните на машините и дали на други машини дневникът също е сменен, обаче надписът не се появи върху екраните при започване на изборния ден “, пита Киров.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР